torsdag den 9. februar 2012

Strømper kan jeg strikke...

Ja, det troede jeg da, indtil for et par dage siden. Jeg var nødt til at trævle den første strømpe op igen, da jeg havde slået alt for mange masker op og dermed helt kiksede hælen. Dette er andet forsøg, og den strømpe ligner da noget til en klumpfod! Men jeg tror, jeg kan redde den, ved at trævle tåen op og strikke den lidt fornuftigere. Men det er måske alligevel ikke så dårligt gået taget i betragtning, at jeg ikke bruger opskrift og rent faktisk ikke har strikket en strømpe siden 1992 (så vidt jeg husker)? De skal nok blive dejlige at have på i nattevagten, uanset at det ikke er de kønneste strømper, jeg har strikket.4 kommentarer:

 1. Hej
  De er ski da flotte og det er da ret godt gået uden opskrift og mange år siden du har strikket strømper sidst..... Bare vent.... De næster bliver bedre.... Skøn farve og sikkert dejlig varme :o)
  KH Lilian
  Sunshine Home Design

  SvarSlet
 2. Fede farver , er selv lige begyndt at strikke igen.. Og ja.. startede også med sokker.. og det går okay.. Lige til jeg når til den pokkers hæl... Synes det er noget gøje møg.. Men skal nok få det lært !!!

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jeg er også glad for farverne, mine yndlingsfarver. ;) Hælen går ret godt, den ligger på en eller anden måde i fingrene, men jeg har haft svært ved at få proportionerne rigtige. Har tidligere strikket med noget tykkere garn, tror jeg, og derfor passer maskeantaller slet ikke, så jeg er nødt til at genopfinde størrelsen, der passer til min fod.

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...