onsdag den 15. februar 2012

Dagens fangst - vol. 6

Hold da op, hvor jeg shopper! Jeg shopper da mere, end jeg kreerer. Men heldigvis finder jeg da en masse billige ting, som jeg kan bruge. Og her kommer et par fangstbilleder mere...

Mandag var jeg igen i Bilka og købte 8 nøgler strømpegarn i 4 forskellige farver. Både mand og datter har bestilt strikkede strømper fra min hånd, når jeg en gang bliver færdig med mine egne. Min datter var især glad for det røde strømpegarn, som har en tynd effekttråd i guld. Min man skal bare have nogle grå strømper. Han går ikke så meget ind for det multifarvede - til sig selv.

Og ja, jeg har meget strømpegarn efterhånden. Men jeg har også en idé om, at jeg skal have brugt resterne til noget, når jeg endelig har fået strikket alle de strømper ;)

Desuden købte jeg endnu et Hendes Verden. Der var Barbie-tøj i, reklamerede de med. Der var så kun tale om to kjoler - kun én af dem strikket - men det er helt sikkert noget for min datter. Så den må jeg strikke på et tidspunkt.


I går var jeg hele dagen inde i Latinerkvarteret til møde og supervision. Egentlig skulle jeg skynde mig hjem bagefter, så jeg havde ikke tid til at snuse rundt i de mange dejlige butikker. Men jeg var et smut igennem Tiger ved busgaden, før jeg tog bussen hjem.

Foruden sjove ting til børnene, fandt jeg nogle få ting, der kan bruges til noget krea. En hæklenål til en 10'er, to par strikkepinde til en 10'er parret. Det kunne jeg ikke stå for. De skal da prøves!

Desuden fandt jeg en blok printet papir, dekorationspapir kalder de det. Tre ruller printet tape. Det er ikke washi-/afdækningstape, men almindeligt tape med print. Børnene bliver glade, når jeg bruger det i deres madkasser til at lave små pakker smørrebrød.

Og så er jeg vist hoppet med på filtkugletrenden! Hehe. Jeg aner ikke, hvad jeg skal bruge dem til, men jeg kunne ikke stå for farverne, så jeg købte lige to små pakker.

Og da jeg kom hjem, ventede BoligLiv med tillægget BageLIV, i min postkasse. Dejligt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...