onsdag den 1. februar 2012

Puder...

For et par år siden, imens jeg var gravid med min søn samt på barsel, gik jeg i gang med at lave nogle puder til datterens værelse. Det var egentlig for at komme i gang med at strikke og hækle igen efter ikke at have været håndarbejdsaktiv i årevis.

Jeg brugte ikke opskrifter men kastede mig bare ud i det. De tre strikkede puder er bare strikket på rundpind, så de passer i omfang til sættepudens størrelse, og så hæklet sammen i begge ender for at give en 'sjov' kant. Den grønne pude er hæklet i stangmasker frem og tilbage, og de hæklede blomster er syet på bagefter. Blomsterne var bare noget, jeg eksperimenterede mig frem til.

Udfoldelserne var ikke videre avancerede, men resultaterne gjorde lykke alligevel. Bare man bruger de rigtige farver er det jo nemt at gøre en 3-årig glad. Nu er hun 5 år og en stor pige, men hun er vist stadig glad for puderne, som jeg lavede. Og alle hendes andre flotte puder. Hun har nok arvet morens svaghed for spraglede puder.

2 kommentarer:

  1. Ej, nogle lækre puder - man får bare lyst til at kaste sig ned i de dejlige farver ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, de er populære. Og så var de lynhurtigt lavet ;)

      Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...