onsdag den 8. januar 2014

Så kom der garn!

I et langt stykke tid har jeg undladt at købe større mængder garn. Jeg har jo så meget, som det også fremgår af stahslisten på Ravelry, så jeg har ikke helt kunnet retfærdiggøre nye indkøb.

Men nu skal jeg til at begynde på et større projekt for at forkæle en anden (mere om det på et andet tidspunkt), og så bliver jeg nødt til at købe noget garn, når jeg nu ikke har noget passende. Og det er nærmest dumt ikke at købe lidt ekstra, når man nu er i gang - man bør jo prøve noget nyt engang imellem.


Jeg har bestilt Pure Royal Baby Alpaca i en mellembrun farve. 8 nøgler á 50 gram. Det burde være rigeligt til det påtænkte projekt, og måske til et par ekstra projekter endda. Garnet både føles og ser lækkert ud. Farven er ny for mig, da det er ekstremt sjældent, jeg vælger brun. Men det er der jo andre, der gør, og det må man nogen gange rette sig efter.

Det andet garn er nogle fluffy kunstfibre (polyamid). Det kaldes Smooth Fur, og det er så blødt, at jeg både har lyst til at pakke mig ind i det og rulle rundt i det. Aner ikke, hvad det skal bruges til. Men jeg må finde på noget, for nu har jeg tre bundter á 100 gram. Og det er i nogle af mine sædvanlige farver: hvid og grå.

Alt garnet er fra Yarn-Paradise i Tyrkiet. Det blev leveret på ca. halvandet døgn!

Må du købe alt det garn, du har lyst til her i årets start? Eller skal du også vente, indtil lageret svinder ind, eller det skal bruges til noget helt specifikt?

2 kommentarer:

 1. Uh, noget lækkert garn! Jeg har også kigget på "fur"-garnet og overvejer stadig. Det gør det endnu mere fristende, at du synes, at det er rigtigt lækkert!
  Faktisk har jeg også bestilt via Yarn Paradise, men bruger nu Ice Yarns egen hjemmeside. Jeg har altid været tilfreds med både priser og service!

  Jeg køber også garn,som jeg ikke ved, hvad jeg skal bruge til. Faktisk har jeg meget svært ved at lade være, men det er jo også rart at have noget på lageret, når man spontant får lyst til at lave et eller andet :-)
  Min mand blander sig i øvrigt slet ikke i, hvor meget jeg har liggende, for som han siger, så kan han se, hvor glad jeg er for min hobby, og det vil han ikke tage fra mig.
  Derfor ved han også godt, at jeg har over 20 kg garn liggende på min lager.... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg tænkte jo på de strikkede hjerter, da jeg købte fur-garnet. Det findes i flere farver. Det er langhåret og vældig blødt. Men man skal selv vinde det op. Der står på banderolen, det er til pinde nr. 6.

   Heldigvis blander min mand sig heller ikke. Eller måske en lille smule. Her lidt før jul sagde han vist noget om, at jeg jo bruger garnet og ikke bare har det til pynt, da jeg rev garn ned fra hylderne for at strikke julegaver. Jeg undrer mig over, at han kunne undre sig over, at garnet bliver brugt til andet end pynt, da han jo ser mig strikke eller hækle hver dag. Men ellers blander han sig ikke.

   Derimod har jeg forsøgt at sætte nogle grænser for mig selv, for jeg kan jo godt efterhånden se, at jeg har meget garn. Jeg køber ofte noget, som ikke skal bruges til noget bestemt. Men så køber jeg ikke så mange nøgler. Når jeg så skal i gang med et større ensfarvet projekt, er jeg ofte nødt til at købe noget nyt garn. Men jeg har altid garn liggende f.eks. til strømper eller til at hækle småting med. Det er dejligt at have et basislager garn, ligesom det er at have et godt lager af basisvarer i køkkenet, ikke?

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...