tirsdag den 7. januar 2014

Jeg hækler rundt igen

For efterhånden lang tid siden hæklede jeg min første runde pude. Den var hæklet i gamle garnrester, og jeg var godt klar over, at den ikke var nogen skønhed. Men jeg var stolt af den alligevel, da jeg lige havde lært at hækle rundt. Det var en kæmpestor succesoplevelse at blive færdig med den pude.

Nu hækler jeg rundt igen. Og jeg er temmelig meget mere glad for udseendet af mit arbejde denne gang. Udtagningerne passer fint, og strukturen ser flot og tæt ud. Jeg har brugt garnet, som er tilbage efter den store hæklede oldemorfirkant, som blev til et tæppe, som nu er i brug i min datters værelse. Farverne er nøjagtig de samme, så jeg overvejer en rund pude til min datters værelse.

Jeg har dog ikke helt overbevist endnu. Jeg har hæklet 16 omgange på hver del. Farverne er valgt i tilfældig rækkefølge, så delene er forskellige. Men jeg er noget bekymret for, at jeg måske løber tør for garn, før delene er blevet store nok til at bruge til den monteringspude, som jeg har på lager. Så jeg bliver muligvis nødt til at finde på noget andet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...