onsdag den 1. januar 2014

Jeg stasher garn på Ravelry

Som overskriften siger, er jeg i dag gået i gang med at stashe mit garn på Ravelry. Jeg laver simpelthen inventarliste over mit garnlager. I dag har jeg stashet mit bomuldsgarn fra Søstrene Grene. Der viste sig at være 51 hele nøgler samt tre nøgler, som jeg er startet på. Derudover er jeg sikker på, at der er garn fra Søstrene Grene i min restekurv. Men det er uden banderoler og derfor ikke helt til at identificere, så det vil jeg ikke stashe. Klik her og se min stash!


I starten tog jeg billeder af hver farve. Det viste sig at være temmelig tidskrævende, så jeg opgav. Og nu sidder jeg igen og tænker, at det nok var en god idé at have billeder af det hele.

Hvordan stasher du? Med billeder af hver farver? Med et generelt billede af garnet? Eller måske med et billede af flere forskellige farver? Hvad har du gode erfaringer med?

11 kommentarer:

 1. Det tør jeg simpelthen ikke, for så vil jeg jo se hvor meget garn jeg har :). Men hvis jeg skulle så ville jeg tage et billede, skrive hvilket garn - hvor meget der af - samt evt. hvad det skal bruges til, det vil give et ganske fint overblik vil jeg mene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, jeg tror, jeg også vil opleve at bliver overrasket over, hvor meget jeg har. Der var i hvert fald mere bomuld fra Anna og Clara, end jeg var klar over. Jeg køber ikke garn til specifikt formål, så jeg kan ikke skrive, hvad det skal bruges til. Men at skrive, hvor meget der er, det gør jeg helt klart.

   Slet
 2. Jeg har endnu ikke lavet en stashliste, men det er supersmart, når først man har gjort det store arbejde. Jeg ville tage billede af hvert forskelligt nøgle - altså sådan som du gjorde i starten. Det er tidskrævende, men hvis man som mig visuel anlagt, så er det det, som jeg ville være mest tilfreds med på lang sigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg vil helt klart til at tage billeder af alt garnet. Og det kommer til at tage laaaaang tid, for jeg har altså RIGTIG meget garn.

   Slet
 3. Du prikker til min dårlige samvittighed her. Jeg har længe overvejet at stashe på Ravelry, men tanken om det store arbejde har holdt mig væk.
  Ideen med at få et overblik over lageret er dog slet ikke tosset, så måske skal jeg bare komme i gang.
  Jeg ville helt sikkert vælge den tidskrævende måde, så jeg også får overblik over de forskellige farver i garnet

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps, jeg er også overbevist om, at det er bedre med billeder af alle nøgler, netop for at få overblik over farverne. Det er da træls, at du får dårlig samvittighed, men godt, hvis du kan blive inspireret til noget, som du alligevel har overvejet :)

   Slet
 4. Jeg har lavet min stashliste på Ravelry og har valgt at tage billeder af hvert nøgle. Det tager lang tid, men jeg synes også, at når man først kommer i gang, så kører det derudaf.
  Jeg mangler dog stadig at stashe en smule, og så skal jeg have skrevet ved hver garntype, i hvilken kasse det ligger i, for ellers skal jeg bruge en del tid på at lede efter det :-)
  Jeg er virkelig glad for, at jeg har afsat tiden, for nu kan jeg se, hvad jeg ligger inde med og kommer således ikke til at købe noget, som jeg har i forvejen, og jeg kan se, om jeg har noget brugbart garn til et givent projekt.
  Desuden har min veninde også lavet en liste, og det har jeg haft glæde af, da jeg ikke selve havde nok til et projekt, som jeg var gået i gang med.

  Jeg klikker lige ind og finder dig på Ravelry :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, tak. Du må gerne finde mig på Ravelry :) Og det er faktisk dig, der har inspireret mig til at lave en stashliste. Jeg har fulgt med, når du har skrevet om det på bloggen. Og har jo også spurgt ind til det, kan du måske huske...Jeg tror, jeg vil følge dit råd med at fotografere alle nøgler, selv om det tager tid.

   Slet
  2. Jeg har været inde og kigge, og det begynder så absolut at ligne noget på din stashliste :-)
   Du er også tilføjet på min venneliste :-)

   Slet
  3. Og jeg har tilføjet dig på min. :) Jeg stasher helt vildt. Især efter jeg fandt Yarma til at hjælpe med billederne.

   Slet
 5. Hvis I stadig læser med her i kommentarerne, så se lige dette link. Jeg har lavet et indlæg om en app, der kan uploade billeder (bl.a. af garn) til Ravelry. Det sparer virkelig meget tid.
  http://www.bygj.dk/2014/01/iphone-app-yarma.html

  SvarSlet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...