torsdag den 30. januar 2014

Mange stykker små...

...gør ingen å men snarligt en blå krokodille. Jeg har hæklet alle stykker undtagen øjnene. Når de er blevet hæklet venter den frygtede montering. Ikke fordi den er svær, eller jeg ikke kan montere pænt, men fordi det tager en eeeeevighed. Så jeg håber, krokodillen gør lykke hos min søn.

2 kommentarer:

 1. Hvor ser den ud til at blive god!
  Jeg bliver heller aldrig fan af monteringsdelen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Jeg håber, den bliver god. Den er ikke svær at hækle, men det er noget værre pillearbejde at sy alle delene på. Jeg ved det, for jeg har jo allerede lavet en grøn krokodille ;)

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...