mandag den 27. januar 2014

En krokodille-bestilling

Jeg har tidligere hæklet en krokodille til min søn. Den var grøn, som krokodiller ofte er det. Nu har han så fået ind i hovedet, at han også ønsker sig en blå krokodille. Han har valgt bomuldsgarn fra lageret, og jeg hækler - i dag på min fridag.


2 kommentarer:

  1. En krokodille kan da sagtens være blå :) især når det er et ønske :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja da! Hvis han ønskede sig en lilla krokodille fik han også det. Bare godt den ikke skal være sort, for det er træls at hækle så mange fastmasker i sort ;)

      Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...