fredag den 24. januar 2014

Der strikkes og blogges i bussen!

Jeg har igen i dag lang transport til arbejde, og jeg fordriver tiden i bussen med strik. Endnu et par skóleistar til min søn, da han er vokset ud af det sidste par, jeg strikkede.

Strikker du på farten?

Blogger du på farten?


6 kommentarer:

 1. Jeg er desværre afhængig af egen bilfor at komme til og fra arbejde, men ellers kunne jeg sagtens finde på at nørkle i bussen. Jeg svarer af og til på andres blogge, når jeg er passager i en bil, men jeg blogger ikke selv fra mobilen. Jeg har kun gjort det en enkelt gang, da vi var i Hamburg.

  SvarSlet
 2. Jeg strikker eller hækler utroligt gerne, når jeg er passager. Jeg kører ikke så meget med offentlig transport. Men da jeg var på ferie i efteråret hæklede jeg hele vejen fra Montreal til New York. Det var virkelig hyggeligt! Det er efterhånden, at man slet ikke kan lade være, når man er vant til at have hænderne i noget. Kender du det?

  SvarSlet
 3. Jeg blogger når jeg har noget at vise frem og fortælle, og om det så er fra min computer eller fra min smartphone afhænger af situationen, men jeg elsker at jeg lige kan lave et indlæg via min mobil :)

  SvarSlet
 4. Jeg kører sjældent med offentlig transport, men når jeg gør, strikker jeg altid

  SvarSlet
 5. Det kunne være ren luksus for mig at bruge transporttiden til håndarbejde. Så jeg er faktisk lidt misundelig ;) Jeg er afhængig af bil når man snakker transport til arbejde, så alt andet end at køre kan jeg simpelthen ikke...

  SvarSlet
 6. Hvor er det spændende at læse alle jeres svar. Til jer, der blogger fra mobilen: hvordan gør I det? Og ja, det er nok svært at nørkle, imens man selv kører bil. Normalt har jeg også ganske kort til arbejde, jeg går på gåben, men en gang imellem skal jeg længere, og så kan man godt risikere at tilbringe næsten en times tid i busser og på stoppesteder, når man skal fra én ende af Århus til en anden. Heldigvis kan jeg så fordrive tiden med at hækle/strikke.

  SvarSlet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...