lørdag den 4. januar 2014

iPhone App - Yarma

I dag har jeg fundet appen Yarma. Med den har jeg taget billeder og uopladet direkte til min Ravelry konto. Lige hvad jeg havde brug for. Og den har sparet mig for virkelig lang tids arbejde.


Jeg er ved at lave en stashliste af mit garn på Ravelry. Det tager en evighed at tage billeder af alt garnet, få dem over på computeren og så uploade til Ravelry. Det er faktisk så besværligt, at jeg i første omgang sprang billederne over og bare lavede en liste med garnets navn, farvenummer og beskrivelse af farven.

Men det er mangelfuldt. Og jeg vil så gerne have billederne med. Så i dag gik jeg på jagt efter en app, som kunne hjælpe mig.

Og jeg fandt Yarma. Den koster 7 kr. Og med den har jeg taget billeder og uploadet dem direkte til Ravelry, og samtidig knyttede jeg billederne til det relevante garn på stahslisten.Man kan også tage billeder af strikketøjet og uploade dem og knytte til projekter, som man allerede har oprettet på Ravelry. Man kan tage billeder direkte i appen eller bruge billeder, der allerede ligger på telefonen. Og man kan vælge imellem flere filtre ligesom på Instagram.

Ellers kan appen ikke så meget andet. Men ligemeget med det, for den kan lige netop det, jeg havde brug for i dag!

9 kommentarer:

 1. Se det er noget der kan bruges... det vil jeg se om jeg ikke får tid til i 2014, for det er ski' da for smart. Så måske kommer der også lagt mit ind på Ravelry

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps! Det er nemlig noget, der kan bruges. Nu må vi så ønske os en app, der VIRKELIG kan samarbejde med Ravelry på alle måder.

   Slet
 2. Det er da genialt. Jeg må se, om jeg kan finde noget lignende til min Smartphone

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja. Genialt til formålet. Jeg ville bare ønske, den kunne endnu mere. Men jeg får da stashet en hel del i dag :)

   Slet
 3. Nu kan man også uploade direkte inde på ravelry :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg forstår ikke helt, Frida. Forklar lige hvordan?

   Slet
 4. Hmmm, ikke for noget, men det kan man altså gøre helt gratis fra en iPhone. :)
  Brug m.ravelry.com, så får du en mobiludgave af Ravelry, hvor du kan uploade fotos direkte til hvert enkelt projekt. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har naturligvis ret, man kan uploade billeder på begge de måder, du beskriver. Og jeg har prøvet begge dele. Det er bare hurtigere og nemmere med appen. :)

   Slet
 5. ...og forresten, så kan man også fra den alm. adresse, Ravelry.com, hvor siden ser helt ordinær ud, som på en computer. Der dukker et punkt op under ens projekts fotoside, der hedder Upload photo from iPhone's camera roll" eller sådan noget, så kan man vælge blandt de fotos, man har i sit iPhone-fotoalbum.

  SvarSlet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...