onsdag den 8. januar 2014

Gæsteblogger hos Belladotte

Jeg har i et stykke tid fulgt med i bloggen Belladotte. Helle kendte ikke min blog i forvejen, men i denne uge er jeg gæsteblogger hos hende, og hun siger fine ting om min blog. Tusind tak for det, Helle.

Jeg kan se i statistikken, at nogle af jer kommer fra Belladotte. Og jeg vil gerne sige velkommen til jer - og alle andre læsere. Husk at melde jer til, hvis I vil følge med. Der er ikoner til flere sociale medier i højre side af bloggen. Jeg håber, I vil finde glæde og fornøjelse - og måske også inspiration - ved at kigge rundt på min blog og læse et indlæg eller to.

Med venlig hilsen,

2 kommentarer:

 1. Det er altid hyggeligt at læse din blog. Jeg følger dig.
  Varme klem, Irene!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Irene. Det varmer at høre. :)

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...