mandag den 13. januar 2014

Hue og tørklæde til Build-a-Bear

Her i starten af januar skulle min datter til fødselsdagsfest hos en af pigerne fra klassen. Der skal selvfølgelig en lille gave med, og da gavebudgettet ikke er det største (30 kr blev det besluttet på forældremøde), har jeg nogle gange valgt at strikke noget bamsetøj i stedet for at gå ud og købe nogle småting.

De fleste af pigerne fra klassen er glade for deres Build-a-Bears og har dem med i skole om fredagen, når de må have legetøj med, foruden at de leger med dem, når de er hjemme og lege hos hinanden. Så min datter ved lige nøjagtig, hvilke af pigerne, der ville sætte pris på noget tilbehør til bamsen.

Jeg har flere gange haft fat i nogle garnrester af akryl- eller strømpegarn for at strikke huer med huller til ørene, da mange af pigerne har kaninbamser. Denne gang blev det dog til en almindelig hue med tilhørende tørklæde. Modtageren var rigtig glad, fortalte min datter.

7 kommentarer:

 1. Jeg synes, det er en rigtig god idé. Tøj til bamserne er da meget mere værd for modtageren end noget, du kan købe til 30 kr

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis det har været min tanke. Og det viser sig, at pigerne bliver rigtig glade, ifølge min datter. Og dem, der endnu ikke har fået, spørger, om de også må få noget til deres fødselsdag.

   Slet
 2. En super god ide og meget bedre end noget færdigkøbt :-)

  SvarSlet
 3. En super god ide og meget bedre end noget færdigkøbt :-)

  SvarSlet
 4. Sikke et fint sæt....det skal da nok vække glæde.

  SvarSlet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...