tirsdag den 31. december 2013

Godt nytår - Gott nýggjár - Happy New Year - Feliz Año Nuevo

Jeg vil gerne sige tusind tak til alle læsere af bloggen i 2013. Tusind tak for jeres besøg, kommentarer, mails og beskeder på Facebook, Instagram og Ravelry, og for alle jeres pins. Det har været dejligt at høre fra jer og at besøge jeres blogs og profiler på andre sociale medier.

Jeg ønsker for jer alle, at I må komme godt ind i det nye år, og at 2014 må blive et år med lykke og fremgang.


Billedet er taget her til aften i vores stue. Jeg har hængt lidt dekorationer fra Tiger og Søstrene Grene over spisebordet og lidt rundt omkring i stuen. Det var dog umuligt at få et godt billede af helheden, ligesom farverne heller ikke kunne gengives korrekt, så jeg nøjes med at vise dette nærbillede.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...