tirsdag den 3. december 2013

Store vimpler


Jeg er igen i gang med at hækle vimpler. Denne gang er det store vimpler, som er hele 30 cm lange. Det kræver lige lidt mere garn per vimpel, end jeg er vant til. Men endnu har jeg kun brugt restegarn, og sådan skulle det gerne fortsætte. Jeg hækler i bomuld i stærke farver og bruger hæklenål nummer 2,5.

Disse vimpler er ikke til mig selv. Jeg hækler dem til Irene fra bloggen Den Bly Viol, som skal bruge dem til et hemmeligt projekt, som først bliver afsløret til februar. Måske du også har lyst til at hjælpe?

Jeg er i gang med den fjerde vimpel. Jeg har ikke tænkt mig at lave flere lige nu, da jeg skal tilbage til juleforberedelserne. Men vimplerne har været god adspredelse, OG jeg har fået brugt nogle rester.

2 kommentarer:

 1. Tak dejlige kvinde at du vil hækle vimpler til mig. Du og alle andre vil kunne glæde Jer til afsløringen.

  Varme klem, Irene!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig allerede :) Jeg går ud fra, at det er tids nok at sende dem til dig lige efter nytår?

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...