mandag den 9. december 2013

"Sikke flittig, du er"

...hørte jeg en stemme sige ved min side. Jeg vendte mig om og så en smuk, ældre kvinde, som interesseret fulgte med i mit hækleri.

I det hele taget blev der kastet nogle ekstra blikke - mange af dem særdeles venlige - da jeg sad i bybussen og hæklede på vej hjem fra arbejde i dag.

Jeg havde været på en opgave længere væk, end jeg plejer, og jeg skulle fordrive mere end 40 minutters passiv transport i bybus udenfor myldretid. Så kan man ligeså tage sit limefarvede hækletøj frem!


6 kommentarer:

 1. Du er flittig - hun havde jo helt ret.

  SvarSlet
 2. Hvor er det skægt, hvad strikke- og/hækletøj kan gøre for at komme i kontakt med fremmede. Det er lidt hyggeligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg synes også, det er hyggeligt. Jeg oplever i det hele taget ofte at få venlige bemærkninger, når jeg hækler eller strikker offentligt. Det virker, som om folk gerne vil tale med hinanden, men det er først, når der sker noget usædvanligt, at man rent faktisk gør det. Det usædvanlige kan så være, at nogen hiver strikketøjet frem, eller at der er snestorm, eller alle mulige ting...

   Slet
 3. Det er da også en farve, der kan tiltrække sig opmærksomhed (på den positive måde). Jeg ser flere og flere med strikke/hækletøj i "det offentlige rum". Det er da pragtfuldt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er ikke sådan til at overse, den farve. Og dejligt at høre, at du oplever flere og flere strikke og hækle i det offentlige rum. Jeg synes ikke, jeg rigtig ser nogen gøre det i bybusserne. Men jeg har da været til nogle møder en gang imellem, sammen med samarbejdspartnere udenfor min sædvanlige arbejdsplads, hvor der er en eller to, der har hevet strikketøjet frem. Og så har jeg siddet og fortrudt, at jeg ikke havde mit med...

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...