søndag den 1. december 2013

Advent 2013

Jeg ønsker en glædelig advent 2013 og 1. december til alle mine læsere.


I dag har jeg endelig fået lavet årets adventsdekoration. Det blev ikke en krans, for kranse er virkelig ikke en af mine spidskompetencer. Men til forskel fra de sidste mange år har jeg haft gang i gran og ler.


Dekorationen står på et lilla kagefad - lilla for advent. Fire enkle, hvide lys og nogle grønne grene blev sat fast i ler.

Midt i det hele placerede jeg en Bambi, som jeg købte i Netto sidste år. Børnene er vilde med ham!

Og til sidst placerede jeg nogle kogler og dryssede rundhåndet kastanjer ud over det hele.


I år har jeg faktisk gjort mere ud af adventsdekorationen, end jeg plejer. Som oftest er det bare fire lys og noget pynt på et fad. Lynhurtigt at lave, og det kan sagtens se flot og dekorativt ud.

Har du gjort meget ud af det i år? Eller har du valgt den hurtige løsning?

4 kommentarer:

 1. Den er vel nok blevet fin med den lille Bambi. Min adventskrans er heller ikke en krans i år, fire lys og lidt grønt er hvad det er blevet til

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Vi er glade for Bambier her i huset :) Ja, man kan jo hurtigt skabe noget hygge med lysog noget grønt. Det behøver vel ikke være en krans, selv om man har brugt den på grund af den symbolske betydning. Nu om dage er det jo mest lysene, vi forbinder med advent.

   Slet
  2. Den er da super hyggelig og hvor er det fint at bruge en ting som børnene elsker i dekorationen. Jeg gør altid helt vildt meget ud af at lave adventskranse og dekorationer og laver mange. Det er nemlig noget af det hyggeligste ved julen for mig. Det er iøvrigt ikke spor svært at binde sådan en krans. Du kan eventuelt kikke her på min trin for trin anvisning som mange er glade forhttp://badut.typepad.com/badut/2010/11/adventskrans-bind-den-selv.html. Glædelig december til dig.

   Slet
  3. Det er en grundig - og virkelig smuk - anvisning til at binde sin egen krans. Tak. Måske jeg nu tør kaste mig ud i det til næste år? Jeg kunne godt få lyst til det. Så må tiden vise, og jeg til den tid synes, jeg har for travlt...

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...