onsdag den 11. december 2013

Mere julehækling

Jeg er i gang med at hækle en gave, som ikke skal være en decideret julegave, men som jeg alligevel ønsker at give før jul. Jeg tror ikke, modtageren læser med, så jeg tør godt afsløre, at det er et par grydelapper. De hækles i to lag men med enkelt tråd, så det tager lidt tid. Jeg er lige startet på det tredje lag, så jeg er kommet knapt halvvejs, for de skal jo også hækles sammen.


Ellers mangler kun én ting mere, som jeg VIL have færdig før jul. Det er noget, der strikkes i hemmelighed. Lige om lidt går jeg i gang med aftenens strikning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...