tirsdag den 24. december 2013

Glædelig Jul 2013

Jeg vil gerne ønske alle læsere af bloggen en rigtig glædelig jul. Tusind tak fordi I læser med.


I går pyntede jeg juletræ sammen med børnene. Jeg satte lys på og de mest skrøbelige kugler samt pyntede de højeste grene. Manden ordnede stjernen. Og børnene pyntede næsten alt andet.

Jeg synes, de gjorde det rigtig godt. Der var få ting, som jeg lige flyttede efterfølgende, fordi der hang lidt for meget på enkelte grene. Det blev gjort helt diskret, for jeg synes godt, de må være stolte af resultatet.

Vores juletræspynt er en blandet landhandel af billig og halvdyr, masseproduceret og håndlavet. Basis er holdt i rødt, hvidt, sølv og glas. Men der sniger sig andre farver ind også. Og pynten er i mange forskellige materialer.

Mange engle, kugler og hjerter har vi, men f.eks. også nogle svampe, agern, fugle og et par babushkaer. Vi skifter ikke tema men glæder os hvert år over at finde de samme velkendte ting frem samt tilføje nogle få nye.

I år har vi fået juletræstæppe. Eller i hvert fald et tæppe under juletræet. Jeg besluttede at bruge det lilla tæppe i Zpagetti, som jeg hæklede for nogle måneder siden, til formålet. Det fungerer ganske fint.

2 kommentarer:

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...