mandag den 2. december 2013

Dørkrans 2013


Efter at have lavet adventsdekorationen i går, biksede jeg også en dørkrans sammen. Som tidligere nævnt, er det at binde kranse ikke en af mine spidskompetencer. Hvert år køber jeg derfor en krans, der allerede er bundet.

I år har jeg hjembragt en grøn krans i gran fra Bilka. Pynten er enkel og ret kitsch. En stor pink sløjfe i silkebånd. Og i midten tre glasstjerner. Det var det hele.

Desværre var det ikke helt nemt at få taget et billede, hvor farverne ikke var helt forvrængede. Det bedste forsøg indtil videre blev gjort i formiddags - med mobil i hånd men uden blitz.

Har du dørkrans til jul? Eller måske andet pynt ved hoveddøren for at byde gæster velkommen?

4 kommentarer:

 1. Jeg synes, det er rigtig hyggeligt med sådan en dørkrans. Jeg har dog gran med en sløjfe og nogle hjerter hængende i stedet for.
  Jeg har også et lille grønt træ, masser af lyng og et træ med lys i ved hoveddøren

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes, det er så hyggeligt, at man har pynteting stående som en velkomst ved hoveddøren. Vi bor dog i en opgang, hvor der går mange børn forbi, så jeg sætter ikke noget på gulvet, for man kommer bare til at støde ind i det. Men kransen hænger godt :)

   Slet
 2. Det er så hyggeligt med en dørkrans. Desværre har jeg ikke kastet mig ud i det endnu, men jeg kunne godt tænke mig at lave en selv. Måske lave en i strik udenpå en halmkrans. Jeg har set nogle flotte her op til jul.

  Så kommer det sværeste bare, som er at overtale manden til at få noget op at hænge på yderdøren. Det kræver jo et hul til et søm... det er jeg ret sikker på, at han nok ikke bliver helt glad for ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, strik- og hæklekranse er ret fede :) Jeg slog faktisk et søm i døren. Som ikke engang er min dør. Den er lejet, sammen med lejligheden. Men jeg kan se, at der faktisk har siddet et søm eller lignende før. Så mon ikke den tidligere lejer også gjorde det samme?

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...