lørdag den 25. januar 2014

Hvad der var i pakken


Lige før jul deltog jeg i en giveaway hos Lisbet på bloggen LLL og Co. Jeg ønskede virkelig meget at vinde, da jeg var helt forelsket i den dejlige gave. Og jeg var den heldige, der for et stykke tid siden, modtog pakken i posten. Eller ja, jeg modtog en pakkeanmeldelse i min postkasse, da vi ikke var hjemme, da de forsøgte at aflevere pakken til os. Uheldigvis måtte der gå nogle dage, før vi kunne hente pakken. Det gjorde min mand, imens jeg var på arbejde. Så jeg kom hjem til den fine pakke med bånd selv udenpå kassen.

I det hele taget føltes det som at åbne en skatkiste, da jeg fjernede silkepapiret i fine mønstre og farver og fiskede den ene smukke ting efter den anden op af kassen. Farver, mønstre, former og materialer der spreder glæde og godt humør.

I sin giveaway kaldte Lisbet sagerne for julepynt, men jeg mener nu, at de kan bruges hele året. Tak for alle de smukke ting, Lisbet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...