lørdag den 30. november 2013

Piger & perler


Min datter havde en veninde til aftensmad i aftes samt til overnatning. De er begge søde piger med masser af fut i men også vældig fantasifulde og kreative. De tegner ofte sammen. Men i aftes kastede de sig iver perlepladerne - efter sengetid! Det blev til to små plader, hvor de lavede én hver, og en stor plade, som de lavede i fællesskab. Jeg synes, den store er SÅ fin. Desværre må jeg ikke få den, da den er lavet til deres klasselærer. Heldige hende, siger jeg bare!

2 kommentarer:

 1. De er sørme fine. Hos mig er det drenge-barnebarnet der med iver
  laver perleplader. I torsdags fik han lavet 1 stor og tre små....jeg måtte
  heller ikke få dem :) De skulle med hjem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er jo ikke altid, man er den heldige modtager. Men dejligt, at de gider sidde med perlerne. Godt for finmotorikken og hjernen. Og hyggeligt. Min datter har pakket ind her til aften, med silkebånde og fine klistermærker, så hun kan have pakken med i skole i morgen.

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...