søndag den 2. december 2012

Strikkemagasin 12 - 2012

Det er allerede 2-3 uger siden, jeg fandt det nyeste Alt om Håndarbejdes Strikkemagasin (12, 2012) i min postkasse. Og det var med blandede følelser, jeg modtog det, da jeg jo var noget oprevet over balladen med julenummeret.
 
Jeg kontaktede forlaget og fik at vide, at jeg kun behøvede betale for det ene blad, og at det var en fejl, at jeg havde modtaget dem begge. Derfor besluttede jeg mig for at se tiden af og stadig abonnere på begge blade.
 
Jeg fandt ikke umiddelbart mange opskrifter, som lige faldt i min smag. Men noget er der jo altid.

 
Denne hættetrøje faldt jeg for. Men helt ærligt, hvor mange hættetrøjer har en dreng brug for? Min søn har stadig to, som jeg har strikket til ham. Men ok, denne er i str. 6-10 år, så den kan han måske vokse til? Jeg tror, denne bluse ville være dejlig at have på. Og måske også sjov at hækle? Den kunne jeg godt lave til mig selv, bare i en anden farve. 

 
Lækre retropuder. Farverne passer dog ikke ind i vores hjem - kun hvis det skulle være i børneværelset. Og jeg kan godt finde ud af at strikke stribede puder uden opskrift. Men de er gode til inspiration.
 
 
Pandebånd er jeg personligt ikke til, selv om de ser ud til at være ret populære for tiden. Men jeg faldt for mønstret i tørklædet - samt farverne - og kommer sandsynligvis til at prøve at strikke noget i dette mønster engang i fremtiden. 


Og så tror jeg, denne cardigan og tilhørende tørklæde ville være noget for min datter. Hun falder altid for cardigans, men jeg får sjældent lyst til at strikke dem. Måske jeg en dag forbarmer mig over hende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...