mandag den 3. december 2012

Broderet pakkekalender

Min mor broderede denne pakkekalender til mig, da jeg selv var barn. Nu bliver den hvert år brugt til mine egne børn. Hver nat hænger nissen en ny pakke til hvert barn i det tilsvarende tal. Hos os kan der endnu ikke hænges pakker for hele december, da børnene - den på tre år - så ville have lidt for svært ved at styre sig. Det er så hyggeligt at stå op med dem hele december, og de er desuden meget nemmere at få ud af sengen end ellers - den lille sovetryne, min søn, sprang bostaveligt talt ud af sengen, da jeg huskede ham på pakken i morges.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...