onsdag den 19. december 2012

Mini-cupcakes med stjernedrys

Forleden skrev jeg et kort indlæg om fondantstjerner, som jeg var ved at lave. Grunden til at jeg gik i gang med stjernerne, var at vi - børnene og jeg selv - havde bagt minimuffins om formiddagen, og de skulle så pyntes om eftermiddagen.
 
Vi bagte vores sædvanlige minimuffins med marcipan og hindbær. Og de skulle så forvandles til minicupcakes med smørcreme og pynt. Smørcremen smagte jeg til, samt gav lidt farve, med en tynd hindbærsirup, som jeg selv kogte (resten af siruppen blev brugt til sagtevand!). Der skulle lige en lille smule rød frugtfarve til også for at få den rigtige pink farve. Smørcremen smagte og duftede dejligt af hindbær.
 
Børnene fik så lov til at putte stjerner på. Min søn skulle lige finde ud af, at man altså ikke skal klaske flere stjerner på ad gangen. Den første cupcake blev nemlig noget mast. Men derefter gik det godt. Til sidst dryssede jeg lidt sølvglimmer over det hele, hvilket virkelig begejstrede min datter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...