torsdag den 27. december 2012

Julegave # 3

Endnu en julegave blev strikket til min fætters 5-årige datter. En sjov hue med lang top, som kan bruges som tørklæde. Min datter prøvede huen og var ret vild med den, så jeg har lovet at strikke én til hende også. Nok ikke en hue til at bruge i børnehaven, men heldigvis færdes små piger også andre steder, hvor de gerne må have sjove huer på.
Denne var hurtigt strikket i tykt uldgarn og på pinde nr. 7. Garnet er 100% uld fra Netto. Farveskiftende garn med korte farveskift i rigtige tøsefarver. Jeg brugte 2 nøgler à 50 gram til huen. Den har desuden en hæklet kant og to store pomponer, som giver tyngde og holder tørklædet på plads.
Opskriften er fra bogen 'Strikketøj' af Lena Blidell. Jeg har lånt den på biblioteket.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...