tirsdag den 4. december 2012

Kreativ Strik 5 - 2013

Det nyeste Kreativ Strik (nr. 5, 2012) modtog jeg for et par uger siden. Jeg fandt mindre af interesse i det, end jeg plejer. Men der var lige nogle ting, som jeg godt kunne finde på at lave til mig selv - når tid og lejlighed byder sig.
 
Jeg er ret vild med det hæklede tørklæde på forsiden. Altså, farven ville jeg aldrig tage på, da den ikke klæder mig, men mønstret er fint og anderledes, synes jeg.

 
Allerede ved første øjekast tænkte jeg, at dette var en Lene Holme Samsøe model. Og ja, jeg havde ret. Der er noget med de fine mønstre og snit, der bare kendetegner hendes designs. Jeg er som oftest vild med dem. Og det er jeg også med denne trøje. Jeg er dog i tvivl om, hvorvidt den ville få mine skuldre til at se for brede ud med snoningerne ude i siderne.

 
Jeg kunne rigtig godt tænke mig en kjole, jeg selv har strikket. Denne er et muligt bud.


Jeg er temmelig glad for at strikke hulmønstre for tiden. Denne bluse kunne være sjov at strikke, og fin at have på.


Denne tunika ser bare så hyggelig ud! Den ville jeg elske at have på. Men ville den mon se for fyldig ud?


Og denne sag ser - om muligt - endnu mere hyggelig ud. Den ville være dejlig en kold vinteraften i sofaen, eller endda på en nattevag, sammen med dejlige varme, strikkede strømper.

1 kommentar:

  1. Det er nogle fine ting, som sagtens kunne komme på min to-do liste, men der er ikke nogen, der bare skriger på at hoppe på pindene hos mig.
    Kh Karen

    SvarSlet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...