lørdag den 1. december 2012

Dagens fangst - Julemarked i TST-hallen i Tilst

Jeg var forbi et lille julemarked her i eftermiddag. Det var i TST-hallen i Tilst. Der var ikke mange boder - nok fordi dette er første år for makedet, og det er ikke blevet annonceret ret godt. På de få opslag, jeg har set, bliver det annonceret som et gammeldags julemarked med hjemmelavede ting og sager. Og der var da også gode ting at se på, og nogle fik.
 
Desværre fik jeg ikke taget billeder på markedet, da kameraet ikke var med, og belysningen bare var for dårlig for mobilen. Vel hjemme igen lagde jeg lige nogle ting på bordet og snuppede et par billeder.
 
Der er strikkede strømper til begge børn (dem uden hæl, der strikkes nærmest i spiral), håndledsvarmere til min datter, et par glasengle og grydelapper til mig selv, julesokker udformet som skøjter til min datter og strømpegarn til at få produceret noget mere af.
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...