mandag den 17. december 2012

Snoede strømper

I nat har jeg i de stille timer siddet og strikket strømper. Jeg strikker i forskudt rib og uden hæl, hvilket jeg ikke har prøvet før. Men jeg var nødt til at prøve det, da jeg på et julemarked forleden købte nogle lignende strømper.

Det smarte ved dem er, at eftersom de ikke har hæl, passer de til fødder i alle størrelser. Den forskudte rib gør desuden, at de sidder godt på foden, selv om der ikke er hæl.

Jeg bruger ikke nogen opskrift men efterligner bare de strømper, jeg har købt. Dog ved jeg, at der i et af de små hæfter af Sys Fredens er en opskrift på lignende strømper. Mit hæfte er bare lånt ud i øjeblikket.

Men hold op, hvor tager det lang tid at strikke i det tynde strømpegarn og med pinde 2 1/2, efter at mit sidste strikketøj var i dobbelt så tyk tråd!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...