onsdag den 26. december 2012

Julegave # 2

Jeg strikkede et varmt tørklæde til min søster. Meget enkelt stribet tørklæde i strømpegarn, det ene nøgle i grå og det andet nøgle med farveskift. Smalle striber med kun to pinde af hver farve.
 
Opskriften er fra bogen "Strik...ponchoer, capes, tørklæder, sjaler".
Design: Drops Design
Garn: Bumbo Strømpegarn med Aloe Vera
 
Tørklædet var hurtigt og sjovt at strikke. Jeg kunne faktisk godt tænke mig at strikke ét til mig selv måske i en anden farvekombination. Det er ellers sjældent at jeg har lyst til at gentage en opskrift, for har jeg først haft fingre i den én gang, så er den ligesom afprøvet. Men denne kunne være sjov at prøve med andre farver.
 
Jeg brugte vist cirka 1½ nøgle af hver farve, altså omkring 150 gram garn i alt.
 
Håber, søster bliver glad for tørklædet!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...