lørdag den 29. december 2012

Julegave # 5

Til min mor strikkede jeg et par pulsvarmere/fingerløse vanter. Jeg tog flere tilløb og afprøvede tre opskrifter, før jeg fandt den rigtige. Endelig besluttede jeg mig for denne opskrift fra Citronmoster.
 
De var nemme og hurtige at strikke, selv om mønsteret ser ret flot ud, når det er strikket. Jeg strikkede dem en lille smule længere end opskriften, så de også varmer en smule mere om håndleddet.
 
Jeg brugte et ualmindelig lækkert garn fra Ice bestående af 10% kid mohair, 50% silke og 40% merino uld. Jeg havde faktisk købt garnet for at strikke noget til mig selv, men besluttede, at min mor gerne må få noget i dette garn. Garnet er meget fint, og jeg brugte tre tråde, for at få det trykt nok.
 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...