torsdag den 20. december 2012

En kurv fuld bomuldsgarn

Denne kurv fuld af bomuldsgarn fik jeg rakt i hænderne forleden dag, da jeg hentede min søn fra børnehave. En dejlig gave, ville jeg normalt tænke, men der fulgte en forpligtelse med. En af min søns pædagoger har nemlig overtalt mig til at hækle legekager til stuen, efter hun havde set den krokodille, som jeg hæklede til min søn i sidste måned. Det vil jeg selvfølgelig gerne, men heldigvis behøver jeg først gå i gang efter nytår. I mellemtiden vil jeg nyde at kigge på alle de glade farver en gang imellem.

2 kommentarer:

  1. Hvor er det sødt at dig at hækle til ungerne <3

    SvarSlet
  2. Det gør jeg da gerne. Jeg glæder mig til at komme i gang, selv om jeg ikke har haft tid til det endnu. Skal nok skrive om det, når det bliver.

    SvarSlet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...