fredag den 14. december 2012

Strikket tørklæde til mig selv

Ja! Så blev det endelig færdigt! Jeg har i et stykke tid strikket på et tørklæde til mig selv. Det blev så skubbet til side på grund af julegaverne, som jeg gerne ville strikke. Desuden begyndte jeg at strikke påfuglemønster men besluttede så at trævle op igen og finde et nyt mønster, et mere enkelt mønster. Det fandt jeg i en bog af Lene Holme Samsøe. Et meget enkelt hulmønster, som også var okay hurtigt og sjovt at strikke.

Garnet er Drops Kid Silk, som jeg er helt vild med. Inspiration til farvekombinationen og de meget lange striber fandt jeg i et strikkemagasin. Men helt nede på jorden er det bare nogle af mine yndlingsfarver, som altid passer ind i min garderobe.

Jeg strikkede på rundpind nr. 5½, så vidt jeg husker.

Tørklædet er 2½ meter langt og ca. 30 cm bredt. Men det vejer kun 67 gram!

Børnene fjollede lidt foran kameraet foran kameraet. De var ret glade for det lange tørklæde. Billedernes kvalitet er dog begrænset af, at de blev taget om aftenen i temmelig skummel belysning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...