lørdag den 8. december 2012

Kan man blive for gammel til neonfarver?

Jeg har strikket disse skóleistar i julegave til min morfar, som er over 80. Jeg hæklede neongrønne kanter på i stedet for en kedelig neutral farve eller bare sort som bundfarven. Han vil uden tvivl bruge dem, hvis de passer (det tror jeg, de gør). Men jeg håber, han vil trække lidt på smilebåndet ad farven.

2 kommentarer:

  1. Han vil elske sine nye skoleistar :-) med neonfarver.
    Jeg har lige strikket benvarmere til min mor på 83. Hun fik dem i kalendergave. Jeg troede ikke, at hun vidste, hvad de var beregnet til. Men da jeg kom, over til hende om morgenen, havde hun allerede taget dem på :-)

    SvarSlet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...