tirsdag den 3. juli 2012

Dagens fangst - vol. 18

Jeg var i Bilka i går, og det viste sig, at de havde 30% rabat på deres normale udvalg af garn. Samt lidt ekstra billigt garn i en stor kurv. Og ja, jeg fik slæbt en pose med hjem.
Blå/turkis bomuld. Jeg tænker, at jeg snart skal strikke noget til min søn. Men ellers er det jo godt at have på lager.

Grøn bomuldsmix, som består af 50% bomuld og 50% akryl. Jeg har tidligere hæklet med det, og det føles faktisk nærmest som bomuld. Og det ser også sådan ud. Faktisk ret godt til næsten ingen penge. Den bliver nok også en del af noget strik til min søn. Og ellers indgår det i lageret.


Dette garn i rigtige tøsefarver er lige noget for min datter! Det er faktisk 80% akryl og resten er angora og uld. Men min datter kan ikke hold ud af have uld på, hvis det rører ved huden, så ofte er jeg nødt til at bruge noget, som det her til hende, hvis ikke det skal være bomuld. Måske en poncho? Eller en lidt 80'er inspireret bluse?


Mere hæklegarn til lageret. Det skulle jeg alligevel have på et eller andet tidspunkt, så hvorfor ikke, når det er på tilbud?


Og så lidt pelsgarn til kanterne på Barbie-tøjet, som jeg har forpligtet mig til at strikke mere af i fremtiden.

2 kommentarer:

  1. Sikken da en masse dejligt garn du fik fat i der... Jeg har næsten lige været i Bilka i Hundige, og ja.. jeg synes den er så stor og uoverskuelig at jeg slet ikke fandt deres garn hylder.............

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet
  2. Ser meget spændende ud - venter spændt på hvad der kommer ud af alle nøglerne :)

    SvarSlet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...