fredag den 20. juli 2012

Rotiskógvur

Jeg har for ikke så lang tid siden vist ting frem, som jeg lavede i 'håndarbejde' i skolen. Det var i mellemklasserne, jeg havde dette fag. Da jeg kom i 8. sørgede jeg selv for at vælge, så jeg ikke længere havde de praktiske fag.

Dog lavede jeg igen i 9. klasse håndarbejde, da skole holdt en temauge med temaet 'får', som jo har haft stor betydning for Færøerne. Jeg prøvede at arbejde med uld, strikkede en vante og en sweater (delvist), og så syede jeg denne sko af fåreskind.

Den var faktisk ret sej at lave, med blødt skind, trekantet nål og kinatråd. Den blev helt respektabel for en første sko. Og den fandt jeg så i skabet i mit gamle børneværelse her for et par uger siden. Den er aldrig blevet brugt, da den ikke har en makker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...