onsdag den 4. juli 2012

Garnreol igen...

Er der mon udvikling? Svinder lageret? Der er kommet lidt mere til i bunden, må jeg indrømme. Ellers er der bare fjernet et nøgle i toppen - regnbuegarnet! - og rykket lidt rundt med strømpegarnet længere nede. Jeg tilføjede noget efter det første billede og har siden brugt af det.

Men helt ærligt. Selv om jeg synes, jeg bruger af garnet, så får jeg nok købt mere, end jeg bruger. Der er kommet mere til i reolen, og nu har jeg tre kurve i stedet for to. De er dog ikke afbilledet her.

Andre, der kender til det?


2 kommentarer:

 1. Er total vild med det du har oppe i højre hjørne, ser vidlt flot ud !!!

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtig flot, det garn. Jeg har bl.a. brugt det til det hæklede sjal til min datter. Du kan f.eks. finde garnet her: http://lavendels.onlyyarn.com/mohair-angora-wool-angora-design-yellow-purple-pink-multicolor-blue

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...