torsdag den 5. juli 2012

Smuk strikkebog

Jeg har tidligere omtalt strikkebøger, og jeg har blandt andet skrevet et begejstret indlæg om Lene Holme Samsøes bog med børnetøj i dette tidligere indlæg.

Da jeg så fandt Lenes bog med voksenstrik 'Mere feminin strik' til 55 kr i Bilka, var jeg bare nødt til at købe den. Og den er virkelig smuk, synes jeg. Der er flere ting, jeg godt kunne tænke mig at strikke - fordi jeg gerne vil eje tøjet, men også fordi det ser ud til at være sjovt at strikke.

Blandt andet er blusen på forsiden bare virkelig smuk, synes jeg.

Denne sjælevarmer ser bare så hyggelig ud. Og den burde da ikke være svær at strikke. Så den kunne være et rigtigt afslapningprojekt.


Hætter er da bare fede, især hvis de sidder på en lækker strikket trøje med sådan et fint mønster, som også ser ud til at være sjovt at strikke.

Og så ser dette sjal med hulmønster også bare for lækkert ud. Og jeg tror lige, jeg har det rigtige garn til det...
Lene Holme Samsøe har også lavet strikkebogen 'Feminin strik', som vel egentlig er en forløber til den her omtalte. Den ville jeg gerne har fingre i. Er der nogen, der har den billigt til salg? Gerne brugt, dog med alle sider intakte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...