mandag den 23. juli 2012

Strikkemagasin 7 - 2012

Da vi kom hjem fra ferie, lå det nyeste Alt om Håndarbejdes Strikkemagasin (nr. 7, 2012) og ventede i postkassen. Dejligt! Jeg har som altid bladret i det sammen med min datter, og nogle af opskrifterne har jeg også nærstuderet selv. Igen var der flere opskrifter, som godt kunne tænkes at blive til fremtidige projekter.


Min mand syntes godt om denne sweater, både farverne og stilen. Jeg er ambivalent. Jeg kunne godt tænke mig at strikke noget til ham, men jeg tror alligevel, jeg har en anden opskrift, som jeg synes bedre om.


Min datter synes, denne trøje er lige noget for sin lillebror. Selv sagde han også, at han syntes, den er sej, men at den skulle være blå (det er vist hans yndlingsfarve). Dog går opskriften kun ned til 6 år, og min søn bliver først 3 år til september, så den er for stor til ham. Mon det vil fungere at strikke i et lidt tyndere garn og med tyndere pinde og på den måde formindske størrelsen?


Min datter var ret vild med de her halssmykker, kan man vist kalde dem. Vinter- og sommertema. Jeg tror især, det var sommer, der tiltalte hende.


Jeg tror, den lilla slå-om kjole, måske ville være noget for mig selv. Jeg er vild med lilla, jeg ønsker mig en strikket kjole, som jeg selv har strikket, og jeg synes rigtig godt om slå-om. Men jeg har så svært ved at bedømme, om den vil klæde mig, og hvordan den vil sidde.


Min datter var vild med disse hæklede svampe. Og det er jeg også. Især de store, som står i vindueskarmen kunne jeg godt tænke mig at hækle.


Og til sidst var der denne 80'er inspirerede skråstrikkede trøje til piger. Det er spøjst, for jeg gik nemlig i ferien og tænkte, at jeg skulle strikke en skråstrikket trøje til min datter, inspireret af en trøje, jeg selv strikkede til mig selv i sjette klasse (midt i 80'erne). Garnet købte jeg lige før ferien. Heldigvis faldt min datter for denne opskrift, men kunne samtidig godt affinde sig med, at jeg allerede havde planlagt noget i samme stil men andre farver, dog uden opskrift.


1 kommentar:

  1. Ser ud til, der er en masse fine ting i det blad(:

    Du er velkommen til at kigge forbi min blog og min give away, hvor man kan vinde et gavekort på 250kr(:

    http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2012/07/give-away-nr-7_22.html

    SvarSlet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...