onsdag den 11. juli 2012

Håndarbejde i skolen

Jeg har været på rov i skabene i mit gamle børneværelse og har fundet nogle af mine virkelig gamle kreationer.

Disse er helt tilbage fra folkeskolen. Tilbage fra dengang, hvor jeg ikke var særlig glad for håndarbejde. Bevares, jeg kunne strikke, og jeg strikkede også dukketøj en gang imellem. Men jeg var ikke ret glad for at skulle tvinges til at brodere disse sager.

Især de grønne dækkeservietter var kedelige at lave. Blonden er syet på i hånden - af mig selv, som dårligt nok var teenager dengang - i hvert fald delvist. Det er muligt, at jeg fik hjælp til at gøre arbejdet færdigt. Jeg husker, at jeg muligvis gik i 5. eller 6. klasse, men det kan have været lidt senere.

Det blå billede blev jeg ikke engang færdig med, og min mor blev nødt til at brodere det færdigt, så det kunne komme med på udstilling. Og så at tænke sig, at mine forældre blev nødt til at betale for indramningen!

Den røde dækkeserviet var noget sjovere at lave. Der skulle nemlig klippes i stoffet, så der opstod huller. Siden broderede jeg en ret flot pude i samme teknik, men den kan jeg ikke finde nu. Måske man skulle prøve at lave noget lignende igen snart?

Lad mig bare sige, at jeg efter skoletiden blev meget mere glad for håndarbejde. Nok især fordi jeg ikke længere blev tvunget til det og endda selv måtte bestemme, hvad jeg skulle lave.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...