lørdag den 14. juli 2012

Mere yarnbombing i Sandavági

I dag blev Vestanstevnan åbnet her i Sandavági, og det foregik i den lille park, som jeg viste billeder fra for et par dage siden.

Før det hele startede, gik jeg en tur med familien, for jeg regnede med, der nok ville være tilføjet noget til udsmykningen. Og rigtigt nok, der var tilføjet nogle flotte og festlige ting. Børnene var vilde med det.

Faktisk tog jeg så mange billeder, at jeg har været nødt til at sortere fra. I dag havde jeg heldigvis kameraet med, så I slipper for at se flere billeder i mobil-kvalitet denne gang.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...