søndag den 8. juli 2012

Garnet er sorteret..

Og udbyttet var godt!

På billederne kan man se det garn, som jeg valgte til mig selv.

Jeg fandt en bunke bomuldsgarn i mange forskellige farver. Nok til at strikke noget fornuftigt til børnene ud af det, og ellers godt at bruge sammen med det bomuldsgarn, jeg allerede har derhjemme.

Og så var der en bunke garn i uldblandinger og en lille smule akrylgarn. Sidstnævnte bliver til dukketøj eller til farveklatter på tøj, der strikkes eller hækles i andre kvaliteter. Ulden kan for eksempel bruges til strømper.

Desuden fandt jeg en hel del godt uldgarn - noget af det var færøsk - som min mor fik tilbage, da mine børn ikke så gerne bruger tøj i ren uld, og da der ikke var nok til at strikke noget til en voksen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...