søndag den 22. juli 2012

Gæt et årti...

Er der nogen, der kan gætte, fra hvilket årti inspirationen til dette strikketøj er hentet?

4 kommentarer:

 1. Pink, lyserød.... hm... jeg tænker 80'erne :-)

  SvarSlet
 2. Ja min første indskydelse var også 80'erne :O)

  SvarSlet
 3. Selvfølgelig har I ret :) Jeg kom forleden i tanker om en trøje, jeg strikkede til mig selv i 6. klasse. Grøn og turkis med sølvtråd, hvor denne er pink og lyserød med sølgtråd (min datters yndlingsfarver). Strikket på samme måde, fra nederste hjørne til øverste hjørne.

  SvarSlet
 4. Ja, sjette klasse var midt i 80'erne, selvfølgelig ;)

  SvarSlet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...