søndag den 15. april 2012

Min datter hækler!

En gang i sidste uge knækkede min datter (på 5 år) koden, og nu kan hun hækle. Hun er så stolt, og det er jeg selvfølgelig også.

Hun havde taget et par tilløb, og havde hæklet en streng af luftmasker, som kunne bruges til et tørklæde til Barbie. Men hun blev hele tiden ved med at glemme det igen. Men nu er den der. Hun kan lægge hæklearbejdet fra sig og genoptage det uden problemer.

Hun har hæklet en laaaaaang streng af luftmasker, og nu prøver vi at finde frem til, hvad vi skal lave ud af den. For den skal ikke bare kasseres!


3 kommentarer:

 1. Nårh, hvor fint :o) Det er så dejligt, når de små også interesserer sig for håndarbejde. Min datter på 5 lærte at hækle i påskeferien, og hækler også bare luftmaske på luftmaske, men har svært ved at forstå, at hun ikke kan hækle tæpper endnu ;o) Men for at lave noget brugbart, har hun hæklet nogle lange luftmaske-kæder i forskellige farver og derefter flettet dem. Det giver fine armbånd eller halskæder. Måske det også var noget for din datter?!?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det lyder som en god idé. Vi snakkede også om, at flette sammen til et bælte til jeans, hvis man hækler i tykt garn. Det kunne se sådan lidt hippie-agtigt ud.

   Slet
  2. Et bælte!! Det må jeg hellere foreslå også. Min datter elsker bælter :o) God ide

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...