mandag den 16. april 2012

Babushka # 3

Det var en Babushka som denne, der startede det hele!

Mange af jer kender sikkert denne klassiske Babushka. Jeg legede med en lignende, da jeg var lille. Den tilhørte min mormor, og den stod ofte på en amager-hylde i hendes stue, når jeg ikke legede med den. Sådan husker jeg det i hvert fald. Det er ikke sikkert, at alle detaljer stemmer, for jeg var temmelig lille.

Men jeg var nødt til at anskaffe en lignende Babushka, og jeg fandt denne til omkring en tier. Der er kun tre dukker i sættet, og jeg kunne godt tænke mig et sæt med fem, så jeg køber nok en til, når jeg støder på sådan én.


2 kommentarer:

 1. Kære Gudrun

  Tak for kigget på din blog, den er rigtig flot! Jeg har givet dig en award - se min blog :-)

  Kh Pernille

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Jeg har lagt et svar på din blog, og vil vise awarden på min blog, så snart jeg får taget mig sammen til det ;)

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...