mandag den 16. april 2012

Strikkemagasin 4 - 2012

Forleden glædede jeg mig over at finde endnu et nyt nummer af Alt om Håndarbejdes Strikkemagasin i min postkasse (nr. 4 - 2012). Jeg bladrer det ofte sammen med min datter, og vi finder som regel noget, der falder i vores smag.


Jeg har en fascination af oldemorfirkanter. Jeg har hæklet et tæppe af dem til min datter og er i gang med et andet til min søn. Jeg har endda lavet et board på Pinterest om oldemorfirkanter. Derfor fandt jeg også denne opskrift på pude og taske interessant. Jeg må prøve at hækle de oldemorfirkanter på et tidspunkt, selv om jeg måske kommer til at bruge dem til noget andet.


Denne bluse ser bare lækker ud, synes jeg.


Denne vest er bare sej, synes jeg. Min datter synes også om den. Desværre er opskriften bare for stor til hende. Måske til niecen? Eller også venter jeg bare, indtil min datter vokser til den.


Og så faldt min datter på 5½ år selvfølgelig for denne nederdel! Jeg synes også, den er flot. Og jeg har samlet noget garn, som jeg tror, jeg kan strikke den af. Ikke de samme farver og heller ikke helt det samme garn som i opskriften men noget lidt billigere. Jeg vil ikke bruge rigtig mange 100 kr på at strikke en nederdel i luksusgarn, som måske allerede er ødelagt efter at være brugt bare et par gange. Men den skal nok blive lækker alligevel.


2 kommentarer:

  1. Det er da en helt vidunderlig nederdel til en lille pige. Skønne farver og kvaliteter du har fundet

    SvarSlet
    Svar
    1. Hun glæder sig også. Og nu har jeg fået fat i alt garn og strikkepinde, og så er det egentlig bare at gå i gang. Jeg er spændt på resultatet.

      Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...