torsdag den 5. april 2012

Vil du donere eller sælge garnrester til min søns kludetæppe?

Jeg er i gang med et hæklet tæppe til min søn, hvilket I måske allerede har læst om i et par indlæg. Jeg hækler i blå, grønne og grå nuancer. Indtil nu har jeg brugt strømpegarn, men kunne ligeså godt bruge alle andre uldblandinger med samme løbelængde - tænker jeg.

Jeg kommer ikke forbi så mange garnbutikker i det daglige, så mit udvalgt af farver består i det garn, jeg har fundet i Bilka. Jeg kunne godt tænke mig flere farver, altså flere forskellige nuancer af de samme tre farver, som jeg allerede bruger.

Og så tænkte jeg, at der måske var nogle læsere derude, som havde rester, der kunne bruges?

Garnet har en løbelængde på ca. 210 meter pr. 50 gr. Jeg hækler med nål nr. 2½. Jeg tænker, at alle uldblandinger kan bruges, også selv om der er lidt akryl i, dog mest uld. Farverne skal helt klart være blå, grøn og grå, i alle mulige nuancer.

Jeg betaler selvfølgelig porto. Vil det så være ok med ca. 5-10 kr. pr. 50 gr. garn? Jeg forventer selvfølgelig ikke nogen luksusgarner og heller ikke store mængder.

Her er endnu et billede af de hæklede lapper. Jeg har hæklet 44 indtil videre. Et par stykker skal lige trævles op, da den blå farve skiftede for meget over i lilla. Så de skal lige have to omgange i en anden farve, der passer til farveskalaen. Jeg regner med, at jeg skal hækle i hvert fald over 200 lapper.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...