mandag den 9. april 2012

# 1 - Blue

7 Days Photochallenge hos Frk. Stubba!

Normalt farvekoordinerer jeg ikke mine bøger i reolen. Med hensyn til skønlitteratur ville jeg aldrig gøre det, for der er simpelthen for mange bøger, så de er stillet op i alfabetisk orden efter forfatternavn. Men lige præcis her stod jeg med nogle fagbøger, hvor det ikke gav mening at stille dem i alfabetisk rækkefølge, så jeg afprøvede det med farve og størrelse.


Hvordan opbevarer man bedst opvasketabs? Hader de pakker, de kommer i. Har ikke uanede mængder skabsplads. Så det blev til en sød dåse på bordet. Elsker den!


De allerfleste blå ting herhjemme er min søns legetøj. Og for tiden er han rigtig glad for sin scooter, samt for alle andre køretøjer.1 kommentar:

  1. Sikke fine blå billeder! Spændende bøger, smart dåse og en hurtig racer! Dejligt at besøge din blog - jeg er vild med din søgen efter zen i hverdagen - den jagt vil jeg gerne følge ;-) Du kan se mit bidrag til photochallengen her: http://camomillas.blogspot.com/2012/04/photochallange-day-1-beautiful-blue.html
    Jeg kan se, du har mig i din blogroll - mange tak for det! Nu er du også i min :-)
    Kh Camilla

    SvarSlet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...