mandag den 30. april 2012

Skøn pakke med posten!

Min mand har hentet den dejligste pakke på posthuset i dag. En overraskelse. For vi havde ikke bestilt noget, og der stod ikke navn for afsender på den seddel, som postbudet havde lagt i vores postkasse. Der stod bare, at pakken var fra Færøerne, så vi tænkte, den nok var fra familie på Færøerne.

Og da jeg åbnede den, fandt jeg de to skønneste striktrøjer, nogle slikposer og et dejligt kort fra min grandtante, børnenes oldemors søster, som havde strikket flotte trøjer til dem. Hun strikker og monterer så smukt, og hun er vældig produktiv. Hun har tidligere strikket trøjer og huer til dem, og hendes kreationer gør altid lykke. Denne gang var ingen undtagelse. Begge børn syntes, de var rigtig flotte.

Tusind tak, langommusysti!


4 kommentarer:

 1. Flotte bluser og lækker blog. Jeg glæder mig til at følge med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen til min blog. :) Jeg har allerede læst med hos dig et stykke tid.

   Slet
 2. Ja, de er bare flotte. Jeg bliver også så glad for, at nogen tænker på os og ligefrem tager sig tid til at strikke og sende disse smukke gaver helt til Danmark for at glæde os.

  SvarSlet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...