fredag den 13. april 2012

# 3 - Green


Vi har en lille bitte ekstra opsparing til ferie. Det er vores småmønter, som enten kommer i denne grønne sparebøsse med fly - eller i børnenes sparebøsser. Selv om denne ikke ligefrem er køn, står den på reolen i stuen, så vi kan kigge på den og glæde os til dejlige oplevelser i fremtiden.


For flere år siden studerede jeg et semester ved universitetet i Salamanca i Spanien. Det var et spændende semester - på mange måder. Frøen er symbol for universitetet i Salamanca på grund af en lille arkitektonisk detalje på en af de ældgamle bygninger. De bliver solgt som souvenirs overalt i byen. Og da jeg er ret glad for frøer, købte jeg én til mig selv (som studerede filologi, som de kalder det i Salamanca), og én til min - dengang - nye kæreste, som studerede medicin.


Dette maleri har vi haft hængende i vores entré i et par år. Vores datter lavede det, kort efter hun startede i børnehave. Dejlig optimistisk farve at møde, når man kommer hjem, eller lige før man gør ud ad døren.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...