fredag den 13. april 2012

Dagens fangst - vol. 12

I går havde jeg en frokostaftale inde i Århus C. Så hyggeligt! Og bagefter skulle jeg lige i et par garnbutikker og kom også ind i en Tiger-butik, hvor man som bekendt altid kan finde ét eller andet!

Denne gang blev det dog kun til noget lim, nogle flere af de pink metalbøjler og endnu en af Tigers søde poser, som kan genbruges. Denne med klovnen kommer min søn til at bruge til nogle af hans dimser og legetøj.Desuden snuppede jeg et postkort på caféen. Jeg kigger altid efter Go-Card kortene, for nogle gange finder jeg bare ét, der rammer rigtig, selv om det er en reklame. Dette har jeg det lidt ambivalent med. For er billedet egentlig bare sødt - eller er det lidt uhyggeligt?

For en god ordens skyld bør jeg lige nævne, at der er tale om værket "Shh..." af Diana Nordbek, som er Årets Værk 2011 på MyArtSpace.dk.Og så var der bare en pose fyldt med garn. Et par nøgler i neongarn til fremtidige projekter. Lidt bomuld og mohair til en planlagt nederdel til min datter. To nøgler strømpegarn til det hæklede tæppe til min søn.


6 kommentarer:

 1. Årh - jeg synes bestemt også meget godt om go cards - de er fantastiske - til et sødt budskab til en ven, eller til en gave eller til billed til væggen :) Lyder som en god tur til Århus :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig! Jeg bruger også kortene på samme måde. og så har jeg dem liggende rundt omkring, hvis ikke de er blevet brugt til noget, og de skaber godt humør, når man så kommer til at kigge på dem ved et tilfælde.

   Jeg er inde i Århus C ca. 1 gang om ugen. I forgårs var det så en frokostaftale med kæresten, så det var ekstra hyggeligt. ;)

   Slet
 2. Glæder mig til at se nederdelen med mohair, jeg har et nøgle liggende i nøjagtig samme farve, som du har købt, men jeg ved ikke helt, hvad jeg skal bruge det til

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har mohair i to andre farver, som også skal bruges. Men nu får vi se om det overhovedet fungerer. Jeg viser opskriften på et senere indlæg.

   Slet
 3. Ej, nogle fine sager du har købt. Jeg har det på samme måde - i Tiger kan man altid finde et eller andet. Jeg kigger også gerne efter Go-cards - nogle gange kan motiverne bruges til kort eller andet. Dit neon-garn er så fint!

  SvarSlet
  Svar
  1. Noengarnet er nemlig fint i farverne. Men det er akryl, så jeg vil nok ikke strikke hele trøjer i det. Jeg tænker, at det vil være oplagt at lave detaljer i tøj, eller måske hækle noget. Jeg har efterhånden 4 farver liggende, men kun et nøgle i hver farve.

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...